weblog contact

Beeldbank

Ruben's foto's maar ook videomateriaal (HD) zijn op hoge resolutie te gebruiken en eenvoudig te vinden en te downloaden.

Fotobeeldbank

De online beeldbank is een gemakkelijk medium om snel hoge kwaliteit foto's te zoeken en te downloaden. Klik op de volgende link om meteen in de beeldbank te komen!

http://imageclient.nl/autologin/outdoor_gast

De beeldbank is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen van vormgevers en redacteuren. De beeldbank bevat inmiddels meer dan 5000 hoge resolutiebeelden op het gebied van natuur & landschap. Door eenvoudig een zoekwoord in te voeren (rechter kolom) kunt u snel en doeltreffend beelden zoeken en vinden. Voor het gemak kunt u ook zoeken op categorie (linker kolom). De beeldbank is niet bedoeld voor particulieren!

U bent vrij om te zoeken in de beeldbank, maar voor het downloaden van foto's (jpg, minimaal 8 MP, kwaliteit 12, RGB) dient u gebruik te maken van een password en gebruikersnaam. Stuur een e-mail naar info@rubensmit.nl en u ontvangt spoedig een password/gebruikersnaam. Deze kunt u ook in de toekomst blijven gebruiken.

Lees tevens de voorwaarden voor gebruik op de openingspagina.

Hierbij het overzicht van tarieven. Grofweg onderscheid ik twee soorten beeld. ‘Gewoon' stockbeeld en ‘luchtfoto's'. Tevens reken ik een toeslag voor beeld dat op de cover (front of back) staat.

Tarieven: per soort beeld en grootte van afbeelding (excl. BTW) in euro's

Soort beeld

Tot ½ A4

½ A4 - A4

> A4

Stockbeeld

75,-

150,-

200,-

Luchtfoto

175,-

350,-

400,-

Herhaling in zelfde publicatie

50%

50%

50%

Covertoeslag

100%

100%

100%

Website

per half jaar

 75,-

   

 

Als u hoge resolutiebeeld gedownload heeft en niet gebruikt dient u dat aan mij te melden. Anders worden de kosten hiervoor in rekening gebracht! Zie voor de overige voorwaarden voor het beeldgebruik op mijn beeldarchief.

Videobeeldbank 

Op dit moment (zomer 2010) wordt er intensief gesleuteld aan een beeldarchief van videomateriaal. Losse fragmenten van 10-45 seconden worden beschikbaar gemaakt voor hoge kwaliteitgebruik (HD, mov's, H264). De beelden zijn voorzien van 'keywords' zodat er gemakkelijk en snel fragmenten gevonden kunnen worden. De beeldbank is in ontwikkeling maar voor een snelle blik in de keuken ga naar deze link. (http://rubensmit.fotofiler.net/)

In het najaar van 2010 zal de videobeeldbank operabel zijn!